Candle tips

Λίγα λόγια για τα κεριά meliCERA

Τα κεριά meliCERA είναι χειροποίητα από 100% καθαρό μελισσοκέρι, το οποίο συλλέγεται από τις κυψέλες της οικογένειας meliCERA. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον χωρίς την προσθήκη παραφίνης ή χημικών παραγώγων, κάνοντας τα ασφαλή και με μεγάλη διάρκεια καύσης. Χρησιμοποιούμαι 100% βαμβακερό φυτίλι, φυτική σόγια (σύμφωνη με τον κανονισμό ΕΚ αριθ. 1272/2008, 29CFR1910/1200 και GHS αναθ. 3 και τροποποιήσεις και η ουσία δεν ταξινομείται ως επικίνδυνη σύμφωνα με το Παγκόσμιο Εναρμονισμένο Σύστημα – GHS), καθώς και εξαιρετικής ποιότητας αρωματικά έλαια τα οποία είναι σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006 (REACH) χαρίζοντας ζεστό και διαχρονικό άρωμα. (Τα κεριά συνοδεύονται από Δελτία Δεδομένων Ασφαλείας)

Tips για σωστή καύση:

#1 Είναι σημαντικό να αφήσετε τα κερί σας αναμμένο για τρείς ώρες την πρώτη φορά που θα το ανάψετε. Αυτό επιτρέπει στο πάνω μέρος να λιώσει τελείως, ώστε την επόμενη φορά να καεί ομοιόμορφα.Για καλύτερο αποτέλεσμα μετά τη πρώτη καύση, προτείνεται να αφήνετε το κερί να καίγεται από 2 έως 4 ώρες.
#2 Αν το κερί σας έχει καπάκι, σας προτείνουμε να το κλείνετε όταν το κερί δεν είναι αναμμένο. Αυτό θα κρατήσει τη σκόνη εκτός κεριού.
#3 Αν το φυτίλι σας έχει αποκαλυφθεί σε μεγάλο μέρος του, τότε κόψτε την άκρη.Το φυτίλι σας πρέπει να είναι πάντα περίπου στα 2 χιλιοστά.

#4 Αποφύγετε να μετακινείτε το κερί σας όταν είναι αναμμένο και μη το αφήνετε σε μέρος όπου υπάρχει ρεύμα αέρα, ωστόσο η καύση να γίνεται σε καλά αεριζόμενο χώρο. Μην αφήνετε ΠΟΤΕ τα κεριά να καίνε χωρίς την επίβλεψη σας.
#5 Μην φυσάτε για να σβήσετε τη φλόγα παρά μ´ένα μεταλλικό αντικείμενο βουτήξτε το φυτίλι στη λίμνη κεριού που έχει δημιουργηθεί ή με τον ειδικό κηροσβέστη σβήστε το κερί σας. Έτσι δεν θα καπνίσει το φυτίλι και στη πρώτη περίπτωση θα έχει μείνει κερί επάνω, ώστε την επόμενη φορά που θα το ανάψετε θα είναι  πιο εύκολο το άναμμα.
#6 Διαβάστε πάντα την ετικέτα πριν τη χρήση.

#7 Κρατήστε τα κεριά μακριά από παιδιά και κατοικίδια.
#8 ΠΟΤΕ μην αφήνετε ένα κερί αναμμένο χωρίς την παρουσία σας.
#9 Κρατήστε τα κεριά σας μακριά από πράγματα που μπορούν να πάρουν φωτιά.

For us the buzz of the bees, some fresh bread with our honey on top and the smell of our
natural candles…
is happiness! 

 

                                                 

Δείτε και αυτά